(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Smetanovo-mrkvová omáčka
Potřebné ingredience
Olivový olej, cibulka, mrkev, petržel, kuřecí maso, smetana na vaření, hl. mouka, sůl /nebo Podravka/.
Postup přípravy
Na oleji si zpěním cibulku, přidám masíčko, zasypu troškou Podravky, podleju trochou vody. Podusím. Když je masíčko měkké, přidám na hrubo nastrouhanou mrkev a petržel. Povařím dokud není zelenina měkká, přidám smetanu a provařím. Zahustím hl. moukou rozmíchanou ve vodě......
Omáčka je výborná k těstovinám nebo bramborám. Oblíbená mojí dcerky :-)
Při podávání posypu naťovou petrželkou.
Omáčka je výborná k těstovinám nebo bramborám. Oblíbená mojí dcerky :-)
Při podávání posypu naťovou petrželkou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé